Harry og Meghans bryllup: Går der noget fra nogen?

Er du også splittet imellem følelse og fornuft efter at have set royalt bryllup?

Jeg mener: På den ene side græd jeg snot i spandevis, da jeg så Harry og Meghan sige I do … men helt ærligt … det astronomiske beløb, der er blevet trukket fra hver deres børneopsparing for at stable dagen på benene …. c.r.a.z.y.

Der kan godt nok gøres mange forskelle ude i verden for de mange £, der er skudt efter prinsen og hans viv.

Jeg kender ikke det endegyldige tal, men jeg har læst mig til, at alene brudekjolen har kostet den nette sum af kr. 850.000.

For sa*** da også – så er scenen lissom sat.

Forstå mig ret. Jeg er en fullblown sucker for alt det der royale halløj.

Det er min lille getaway fra singleliv på 4. år (eller er det 5.?), situationer, der er op ad bakke og regninger, der skal betales.

Triggereffekt
Men jeg bliver samtidig trigget, fordi uligheden i verden bliver så vanvittigt tydelig, på en (bryllups)dag som i går. Og ja, jeg ved godt, det lyder klilchéagtigt … men du mærker garanteret også en snert af det …?

Som jeg ser det, er der to mulige veje at gå: 1) I bitchende selvsving, hvor vi sammen kan hagle det britiske kongehus synder og sammen over deres pengeødsleri eller 2) I helikoptermode, hvor vi træder et skridt tilbage og tænker os om og ser muligheder.

Hvilken dør vælger du? Jeg vælger dør nummer 2.

Jeg vil til enhver tid mene, at det er det rene vanvid at bruge en exorbitant formue, ‘bare’ fordi to mennesker skal smedes sammen. Den tradition kunne det celebre par også have brudt.

Set fra den anden side
Men. Hvis vi nu lige tager en dybindånding, er det lettere at tænke rationelt. Alle pengene er nok ikke brugt på bordpynt, baked beans og bordeaux.

Ganske vist har jeg ikke indblik i det britiske kongehus’ økonomi, men mit gæt er, at der stadig er en pæn slat på kistebunden – også selvom årets bryllup har været en tung post på budgettet.

Der er givetvis mere på bogen, som kan gå til at gøre den forskel ude i verden, som både Harry og Meghan gerne vil.

Og det er sådan, jeg er endt med at tænke om ’showet’ i går.

Fornuft OG følelse
Det fornuftige ville have været at holde Visakortet i lommen og smutte forbi rådhuset for at blive gift. Men hey – følelser er s** da det, der får livet til at spille.

Så jeg vælger en både/og model:
Når man endelig har fundet det menneske, man ønsker at dele livet med, så skal det fa***** fejres – der går ikke noget fra nogen, bare fordi de to turtelduer har holdt bryllup.

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *