Om molekylekvinden

“Man skal godt nok være stærk, hvis man kan kyle en mole”.

Hej – og tak, fordi du kigger forbi min cyber-skrivebutik. I den virkelige verden hedder jeg Charlotte.

Skarp, skrap og lidt for kategorisk
Jeg kan lige så godt sige det, som det er: Jeg er afhængig af personlig udvikling! Det er så mega berigende at gå på rejse i sig selv. Men det gør mig (for det meste) ikke til en navlepillende tørvetriller.  Mine venner synes, jeg er både sød, sjov og værd at lytte til. Selv synes jeg, at jeg er nysgerrig – på andre, på livet og nå, ja, på mig selv. Min humor er skæv, skør og til tider kulsort, og så kan jeg være både skarp, skrap og lidt for kategorisk.

Molekylekvinden – min mentale tvilling
En dag lyttede jeg til det danske band The Minds Of 99 og stødte på ordet “molekyle” i sangen Hurtige Hænder. Jeg smagte på ordet og tænkte ved mig selv: “Man skal godt nok være stærk, hvis man kan kyle en mole”. “Jeg er stærk”, sagde jeg til mig selv, “og jeg er sammensat af molekyler”.

Dagen efter var molekylekvinden født. Hun er min mentale tvilling, som hver dag står ved min side, når jeg øver mig i at være modig og prøve noget, jeg ikke har prøvet før.

Helende ord
1000 tanker fræsede rundt i mit hoved i forbindelse med, at jeg var sygemeldt med stress. Jeg havde længe fiflet med idéen om at begynde at skrive. Jeg mærkede et kæmpe behov for at få sat ord på det, jeg mærkede og oplevede i den osteklokke, jeg befandt mig i. Bloggen blev en del af processen med at hele mig selv.  Og mine ord viste sig at hjælpe andre, der lige som mig famlede efter mening med livet.

Mentalt arbejde, musik og mor
Velkommen til molekylekvindens ærlige verden. Her er der altid gang i personlig udvikling.

Det er der også i mit arbejdsliv, hvor jeg har mit eget firma charlotte-lind.dk.

Jeg hjælper kvinder, der i årevis har haft en betændt relation til deres forældre, med at skabe en ny relation fyldt med nærvær og kærlighed.

Jeg er mor til verdens dejligste teenager, vild med musik og ord, og så er jeg cand.mag. i dansk og kulturformidling.

2 kommentarer til “Om molekylekvinden”

 1. Hej Charlotte
  Rigtig stor fornøjelse at læse din blog med et indhold, som jeg selv interesserer mig for!
  Spørgsmålet er blot hvorvidt vi er en efterhånden sjælden race, eller om vi er rigtig mange, som blot ikke kommer ud ad molen?
  Mange hilsner
  Charlotte

  1. Hej Charlotte
   1000 tak, fordi du tager dig tid til at smide en kommentar. Det glæder mig, at du har fornøjelse af mine ord. Jeg oplever det som en sjældenhed at støde ind i mennesker, der har samme lyst til og behov for at undre og fordybe mig. Mon det er det, du mener med sjælden race? Iøvrigt også fed blog d u holder dig. Den skal jeg sørme ha’ kigget nærmere på.
   Mange hilsner
   Charlotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *